top of page

Vrijdag wordt een mega WK-dag!

Vrijdag wordt extra speciaal voor WK-voetbalfans, want Brazilië neemt het op tegen Kroatië en Oranje gaat de strijd aan met Messi en Argentinië. Het team van Café the Plaza maakt zich op voor beide kwartfinales op vrijdag 9 december en het Oranjeplein zal weer het epische middelpunt van juichende fans zijn.

Tijdens de voorgaande wedstrijden was de sfeer op het Oranjeplein ronduit opzwepend. Elke wedstrijd van Oranje en Brazilië trok veel publiek. En tot nu toe heeft dit geresulteerd in geweldig feesten. “We verwachten weer een grote mensenmassa op het Oranjeplein. Misschien zelfs meer dan voorheen, aangezien zowel Brazilië als Nederland op dezelfde dag spelen”, zegt Lieke Wijga, Director of Operations van Aruba Wine and Dine. “We raden aan om vroeg te komen om de beste plaatsen voor het megascherm te bemachtigen.


Voor, tijdens en na de WK-wedstrijden heeft Café the Plaza een speciale aanbieding aan de buitenbar: 5 florin voor een flesje Budweiser of Coronita. Daarnaast is er ook een eetkraam met Hollandse hap zoals onderandere frietje met, frikandellen en meer. De wedstrijden worden uitgezonden op 6 grote schermen en een megascherm op het schaduwrijke plein pal voor The Plaza. Zitplaatsen: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Voor kinderen is er een gratis dino jump.


Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een fantastische vrijdag met WK voetbal. Brazilië speelt om 11.00 uur tegen Kroatië en Oranje om 15.00 uur tegen Argentinië.
Comments


bottom of page