top of page

Het gaat weer gebeuren: het Oranjeplein voor UEFA Nations League

Het is weer tijd voor een groots feest! Het Oranjeplein bij Café the Plaza komt tot leven tijdens de finales van de UEFA Nations League. Op woensdag 14 juni om 14:45 uur betreedt het Nederlands elftal het veld in De Kuip voor de halve finale van deze prestigieuze Europese landencompetitie tegen Kroatië. De andere halve finale wordt gespeeld tussen Spanje en Italië. En op zondag 18 juni om 14:45 uur is het tijd voor de langverwachte finale.Café the Plaza zal weer uitpakken, net als tijdens het WK Voetbal van 2022. Het plein voor het café zal omgetoverd worden tot een waar feestparadijs. Het Oranjeplein is immers niet compleet zonder de kenmerkende oranje decoratie en het megascherm waarop de wedstrijd te volgen is. Omdat de wedstrijden overdag gespeeld worden, wordt er gezorgd voor extra schaduwdoeken, zodat je in alle comfort kunt genieten van de prestaties van Oranje.


Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Op het plein zal een Hollandse snackbar te vinden zijn, waar je kunt smullen van lekkere hapjes. Daarnaast kun je genieten van spectaculaire bierprijzen: slechts 5 florin voor een Budweiser of Coronita. Bij Café the Plaza kun je dus betaalbaar genieten van een heerlijke middag vol voetbal en feestvreugde.


Dus kom gezellig langs en vier samen met andere Oranjefans de successen van onze voetbalhelden. Het Nederlands elftal gaat deze beker pakken en bij Café the Plaza kun jij er live bij zijn! Mis dit fantastische evenement niet.Comentários


bottom of page