top of page

Het gaat weer gebeuren: het Oranjeplein voor UEFA Euro 2024

Het is weer tijd voor een groots feest! Het Oranjeplein bij Café the Plaza komt tot leven tijdens de UEFA Euro 2024 dat gehouden wordt van 14 juni tot en met 14 juli, 2024.Café the Plaza zal weer uitpakken, net als tijdens het WK Voetbal van 2022 en de Nations League in 2023. Het plein voor het café zal omgetoverd worden tot een waar feestparadijs. Het Oranjeplein is immers niet compleet zonder de kenmerkende oranje decoratie en het megascherm waarop de wedstrijd te volgen is. Omdat de wedstrijden overdag gespeeld worden, wordt er gezorgd voor extra schaduwdoeken, zodat je in alle comfort kunt genieten van de prestaties van Oranje.


Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Op het plein zal een Hollandse snackbar te vinden zijn, waar je kunt smullen van lekkere hapjes. Daarnaast kun je genieten van spectaculaire bierprijzen: slechts 7 florin voor een Heineken of Amstel Bright. Bij Café the Plaza kun je dus betaalbaar genieten van een heerlijke middag vol voetbal en feestvreugde.


Dus kom gezellig langs en vier samen met andere Oranjefans de successen van onze voetbalhelden. Het Nederlands elftal gaat deze beker pakken en bij Café the Plaza kun jij er live bij zijn! Mis dit fantastische evenement niet.Comments


bottom of page