top of page

Groot feest op het Oranjeplein

Ook al moet het WK 2022 in Nederland beginnen te leven, op Aruba is daar geen sprake van. Op het Oranjeplein bij Café the Plaza juichte een immens publiek het Nederlands-Oranje team toe. De sfeer was elektrisch en je voelde de spanning toen de wedstrijd tussen ‘Oranje’ en Senegal zich langzaam vorderde. Maar toen het eerste Nederlandse doelpunt werd gescoord, barstte het feest los.

Het oranjeplein voor was helemaal oranje aangekleed, er waren extra schaduwhoezen geplaatst, er waren veel zitplaatsen beschikbaar, overal hoge tafels en vanaf de buitenbars werden zeer betaalbare Budweiser en Coronita geserveerd. De sfeer was gewoonweg spectaculair; veel supporters waren in het oranje gekleed en zongen mee met de populaire partybeats van Bradley Fonseca, die voor, tijdens en na de wedstrijd speelde.


“Het was fantastisch om zoveel mensen te zien genieten van de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal bij Café de Plaza. We hadden een grote menigte verwacht, maar dit overtrof zelfs onze verwachtingen”, zegt Lieke Wijga, Director of Operations van Aruba Wine & Dine. “En vrijdag wordt het nog groter. Het is gewoon the place to be om Oranje te zien spelen op het WK. En het hielp dat Oranje met 2-0 won”, zegt ze met een glimlach.


Het Oranjeplein van Café de Plaza op Renaissance Marketplace wordt beschouwd als de officiële locatie om het WK perfect te beleven! De toegang is gratis voor iedereen. Er is een dino-jump voor kinderen, een penalty shootout met prijzen om te winnen en een vrolijke oranje leeuwenmascotte die het feest op gang brengt.


De volgende wedstrijden van het Nederlands elftal vinden plaats op de volgende data:

• Nederland vs Ecuador op 25 november om 12.00 uur

• Nederland vs Qatar op 29 november om 11 uur


Het WK voetbal in Qatar duurt tot 19 december. Tijdens deze periode kunnen alle WK fans genieten van verschillende activiteiten op het Oranjeplein: LIVE DJ's, bucket deals, giveaways, meerdere TV schermen en natuurlijk een MEGA video wall.


Bekijk de volledige gallery [ click ]


Commentaires


bottom of page